Намерете
правилните хора

21Careers е посредническа услуга за подбор на квалифициран персонал, специализирана единствено в хотелиерството и туризма. Предоставяме Ви по-лесен и ефикасен начин да достигнете до точните за Вас мениджъри и специалисти, базиран върху мрежата на 21Hoteliers

Позиции, с които работим

Хотелска част

Food&Bevarage

Туроператори

Предимства

Свързваме Ви с квалифицирани професионалисти спрямо конкретните Ви изисквания за всяка позиция, включително с амбициозни мениджъри, които все още работят – в България и в чужбина – но търсят дискретно или пасивно по-добри кариерни възможности. И всичко това без финансов риск от Ваша страна, както и с по-малко усилия спрямо традиционните сайтове за работа.

Без
Предплащане

Заплащате таксата за услугата единствено и само ако наемете предложен от нас кандидат. Включваме и 30-дневен гаранционен период.

Достъп до топ професионалисти

Използвайки мрежата на 21Hoteliers имате достъп до множество амбициозни професионалисти в бранша, включително такива от чужбина.

Квалифицирани предложения

Предоставяме Ви единствено подбор от най-подходящите за Вас кандидати – край на губенето на часове с неквалифицирани кандидатури.

Имате интерес?

Изпратете ни запитване чрез формуляра по-долу и ще се свържем с вас с повече информация за услугата, както и персонализирана оферта спрямо търсените от Вас кандидати. 

Формуляр за запитвания