Създадена за професионалисти

21Careers е безплатна посредническа услуга на платформата 21Hoteliers за професионалистите от хотелиерството и туризма, готови за следващата стъпка в тяхното кариерно развитие. Помагаме Ви да намерите точните за Вас позиции на експертно и управленско ниво чрез процес, съобразен изцяло с Вашите изисквания и предпочитания.

Позиции, с които работим

Хотелска част

Food&Bevarage

Туроператори

Предимства

Предоставяме Ви по-добра алтернатива на традиционните сайтове за обяви, както ако търсите активно работа, така и ако все още работите но желаете да направите следващата стъпка в кариерата си. Ако сте от вторите, то 21Careers е точната за Вас платформа, тъй като можете да започнете търсене на нова работа при пълна конфиденциалност и контрол над всяка стъпка от процеса.

Гарантирана Конфиденциалност

Вие избирате с кои работодатели да споделим Вашата информация – не предприемаме нищо преди да сме получили Вашето съгласие.

Нови
Възможности

Ще имате достъп до различни възможности за работа, включително такива, които не можете да намерите в традиционните сайтове за работа.

Лесен и
Удобен Процес

Работим гъвкаво, изцяло онлайн и с минимално усилие от Ваша страна. Край на ежедневното проверяване на обяви и чакане на отговори.

Процес

Какво можете да очаквате, когато услугата стартира:

Формуляр за регистрация